Testy a recenzie

Test: Vyskúšali sme Nokie s Androidom, zaujmú hlavne cenou

Znovuzrodená značka začína opatrne, modely Nokia 3 a 5 patria do rúk menej náročným.   320. júl 2017, o 14:56

Test: Nový smartfón od HTC budete stískať s radosťou

Samsung a Huawei konečne dostali poriadnu konkurenciu. HTC U11 je najväčším prekvapením za posledný rok.   325. júl 2017, o 10:26

Test Nokie 3310: nenechajte sa zlákať nostalgiou

Legendárny telefón je po 17 rokoch späť. Je o niečo múdrejší, výrazne lacnejší a hlavne, určený pre nenáročného používateľa.   2816. jún 2017, o 19:47

HTC nie je mŕtve, smartfón pre masy jej vyšiel (test)

Krásny dizajn, netradičné farby a vynikajúci fotoaparát. HTC našiel recept na dobré smartfóny.   109. jún 2017, o 11:36

Test: Vernee Apollo Lite je čínsky smartfón, ktorý sa oplatí kúpiť

Špičkový hardvér, dobrá konštrukcia a čistý systém bez úprav, všetko za menej ako 150 eur.   2. jún 2017, o 18:48

Test: cestovali sme po Amerike s volantom Thrustmaster

Ste ochotní zaplatiť 400 eur za príslušenstvo k hernej konzole a počítaču?   1512. máj 2017, o 16:53

Honor 8 Pro je smartfón, ktorého by sa mala báť konkurencia

Je výkonný, krásny, ale aj výrazne drahší, ako sme pri tejto značke zvyknutí.   4. máj 2017, o 9:03

TEST

Testovali sme Samsung Galaxy S8, smartfón z iného svetaFoto

Novinka Samsungu je krásna a má množstvo nových technológií. Chceli by sme ju vlastniť, ale nie používať.   3224. apr 2017, o 21:36

Test: Huawei P10 je skvelý fotomobil, ktorému chýbajú inovácie

Čínsky výrobca ponúka ďalší vynikajúci smartfón, no za cenu, ktorú si nezaslúži.   1022. apr 2017, o 22:01

RECENZIA

Drahé smartfóny už nepotrebujeme. Dôkazom je nový Honor 6XFoto

Ste ochotní občas prižmúriť oko? Potom je nový čínsky smartfón perfektnou alternatívou aj k drahým modelom.   6025. mar 2017, o 0:00

Razer Ornata je klávesnica, ktorú je radosť počúvať

Príjemne sa nej píše, zvládne všetky hry a navyše nie je ani prehnane drahá. Svojich kolegov v práci však pripravte na jej netypický zvuk.   18. mar 2017, o 14:34

TEST

Keď je dizajn na druhom mieste. Test notebooku Lenovo IdeaPad Y910Foto

Má vynikajúci displej, kovovú konštrukciu a zahráte sa na ňom všetky nové hry. Firma by však mala vymeniť dizajnéra.   17. mar 2017, o 16:23

Nová herná myš od Roccat je ako športové autoFoto

Pekný vzhľad, svetelné efekty a prémiový snímač. Roccat Kone EMP je skvelá myš pre hráčov s väčšími rukami.   11. mar 2017, o 11:43

Keď je dizajn na prvom mieste (test Alcatel Shine Lite)

Alcatel vyrobil krásny smartfón, jeden z najkrajších na trhu. Jediné, čo mu chýba, je poriadny výkon.   15. mar 2017, o 15:14

Je drahý a chce byť najlepším smartfónom. Podarilo sa? (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei Mate 9.   326. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1525. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Mexická Oaxaca: Vonia čokoládou a jedinečnými pyramídami
  2. Dobrý internet v meste i na vidieku. Dostupný je takmer všade
  3. Na tieto veci sa oplatí myslieť pred odchodom na dovolenku
  4. Volkswagen Golf: Odpoveď na takmer všetky otázky
  5. Vietnam: Krajina, ktorá rozmazná jedlom a uchváti históriou
  6. Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a.
  7. I cez prázdniny testujte elektrobicykle
  8. 5 dôvodov, prečo sa prihlásiť na konferenciu ENERGOFÓRUM®
  9. V meste či mimo mesta, stále s kvalitným internetom
  10. Máte už vybranú dovolenku na júl?
  1. Mexická Oaxaca: Vonia čokoládou a jedinečnými pyramídami
  2. Funguje predaj realít aj bez maklérov?
  3. BILLA a ÚNSS skontrolovali zrak 10 380 slovenským deťom
  4. Dobrý internet v meste i na vidieku. Dostupný je takmer všade
  5. Na tieto veci sa oplatí myslieť pred odchodom na dovolenku
  6. Borguľa žiada vyrúbenie dane pre americkú ambasádu
  7. Stanovisko Klubu pre BA k mimoriadnemu rokovaniu zastupiteľstva
  8. Vietnam: Krajina, ktorá rozmazná jedlom a uchváti históriou
  9. Volkswagen Golf: Odpoveď na takmer všetky otázky
  10. Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a.
  1. Volkswagen Golf: Odpoveď na takmer všetky otázky 6 879
  2. Vietnam: Krajina, ktorá rozmazná jedlom a uchváti históriou 5 452
  3. Dobrý internet v meste i na vidieku. Dostupný je takmer všade 4 044
  4. Na tieto veci sa oplatí myslieť pred odchodom na dovolenku 3 701
  5. Mexická Oaxaca: Vonia čokoládou a jedinečnými pyramídami 2 272
  6. I cez prázdniny testujte elektrobicykle 2 089
  7. Chcete vedieť všetko o vašej krvi? Čaká vás 6000 typov vyšetrení 1 906
  8. Máte už vybranú dovolenku na júl? 1 585
  9. V meste či mimo mesta, stále s kvalitným internetom 1 139
  10. 5 dôvodov, prečo sa prihlásiť na konferenciu ENERGOFÓRUM® 661