Testy a recenzie

Test: Nokia 8 nepotrebuje k úspechu nostalgiu

Firma stavila na istotu. Dokáže zaujať aj niekoho iného, ako len verných fanúšikov?   22. nov 2017, o 21:36

Vyskúšali sme Vernee Mix 2, lacný smartfón s obrovským displejom

Extrémne tenké rámčeky, veľký displej a rýchle reakcie. Čínsky smartfón chce zahanbiť veľké značky.   1317. nov 2017, o 7:56

Test: Vyrobil Huawei najlepší fotomobil na svete?

Novinka za osem stovák má vysoké ambície a dokáže zahanbiť aj nový iPhone.   2214. nov 2017, o 16:44

Test: Beoplay H9 sú prémiové slúchadlá pre masy

Pohodlné a extrémne kvalitné slúchadlá, pri ktorých vás vyvedie z rovnováhy jedine ich vysoká cena.   1114. nov 2017, o 11:23

Recenzia iPhone X: je to smartfón z budúcnostiVideo

Nie je dokonalý. Je však dostatočne inovatívny, aby obhájil extrémnu cenu?   7410. nov 2017, o 11:07

Test: Vyskúšali sme najlepší headset pre PlayStation 4

Je obrovský, ale zároveň pohodlný. Pripojíte ho aj k svojmu hernému počítaču.   8. nov 2017, o 9:05

Test: Moto G5S Plus nepotrebuje k úspechu výkonný hardvér

Aj pri známej značke vám stačia tri stovky na skvelý smartfón.   120. okt 2017, o 19:39

Test Meiigoo M1: vyskúšali sme život s bezmenným Číňanom

Špičkové papierové parametre, čistý dizajn a nízka cena. Aké sú úskalia lacných čínskych smartfónov?   613. okt 2017, o 11:15

Test: Ako ma vysávač od Samsung odnaučil vysávať

Moderné technológie dokážu byť užitočné, daňou je občas ich vysoká cena.   389. okt 2017, o 0:00

Test: Sony Xperia XZ1 je smartfón zo starej školy

V Sony sa ani po rokoch nedokážu odpútať od starého dizajnu, ktorý firme vôbec nepomáha.   17. okt 2017, o 20:57

Test: Nový iPhone 8 nepriniesol žiadnu revolúciu

Starý dizajn s modernými technológiami a skvelým fotoaparátom na víťazstvo nestačí.   125. okt 2017, o 8:50

Galaxy Note 8 je najlepší smartfón súčasnosti (recenzia)

Galaxy Note 8 je aj pre majiteľov sedmičkových iPhonov smartfónom z iného sveta.   1425. sep 2017, o 9:43

Test: Vyskúšali sme smartfón, ktorý stačí nabiť raz za päť dní

Je veľký, ťažký a s batériou, kvôli ktorej vytiahnete nabíjačku maximálne dva krát do týždňa.   510. aug 2017, o 18:25

Test Honor 9: lepší a krajší smartfón za 500 eur nekúpite

Je krásny, výkonný a bez zbytočností navyšujúcich cenu.   34. aug 2017, o 13:11

Test: Xiaomi MiPad 3 je iPad mini s Androidom

Vyzerá ako malý iPad, rovnako dobre sa používa, no zaplatíte zaň len polovicu.   1128. júl 2017, o 19:17

Test: Vyskúšali sme Nokie s Androidom, zaujmú hlavne cenou

Znovuzrodená značka začína opatrne, modely Nokia 3 a 5 patria do rúk menej náročným.   320. júl 2017, o 14:56

Test: Nový smartfón od HTC budete stískať s radosťou

Samsung a Huawei konečne dostali poriadnu konkurenciu. HTC U11 je najväčším prekvapením za posledný rok.   325. júl 2017, o 10:26

Test Nokie 3310: nenechajte sa zlákať nostalgiou

Legendárny telefón je po 17 rokoch späť. Je o niečo múdrejší, výrazne lacnejší a hlavne, určený pre nenáročného používateľa.   2816. jún 2017, o 19:47

HTC nie je mŕtve, smartfón pre masy jej vyšiel (test)

Krásny dizajn, netradičné farby a vynikajúci fotoaparát. HTC našiel recept na dobré smartfóny.   109. jún 2017, o 11:36

Test: Vernee Apollo Lite je čínsky smartfón, ktorý sa oplatí kúpiť

Špičkový hardvér, dobrá konštrukcia a čistý systém bez úprav, všetko za menej ako 150 eur.   2. jún 2017, o 18:48

Test: cestovali sme po Amerike s volantom Thrustmaster

Ste ochotní zaplatiť 400 eur za príslušenstvo k hernej konzole a počítaču?   1512. máj 2017, o 16:53

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. 3 pravidlá pre lepší dôchodok
  2. Slovenské deti dostávajú mesačne 22€
  3. Eilat: Slnko, teplo a zábava
  4. Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%
  5. 4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku
  6. Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien
  7. Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek
  8. Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky
  9. Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik
  10. Všetky okresy svojimi pobočkami pokrývajú len tri banky
  1. Eilat: Slnko, teplo a zábava
  2. Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%
  3. Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave
  4. Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur
  5. 4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku
  6. Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien
  7. Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek
  8. Všetky okresy svojimi pobočkami pokrývajú len tri banky
  9. Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik
  10. Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba
  1. Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky 17 366
  2. Eilat: Slnko, teplo a zábava 9 055
  3. 3 pravidlá pre lepší dôchodok 7 606
  4. Slovenské deti dostávajú mesačne 22€ 4 387
  5. Ako sa zbaviť chladnej podlahy 2 784
  6. Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek 2 643
  7. Stavba domu na kľúč – úspora času aj financií 2 208
  8. Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba 1 757
  9. Všetky okresy svojimi pobočkami pokrývajú len tri banky 1 454
  10. Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik 1 364