Testy a recenzie

Test: Huawei P10 je skvelý fotomobil, ktorému chýbajú inovácie

Čínsky výrobca ponúka ďalší vynikajúci smartfón, no za cenu, ktorú si nezaslúži.   322. apr 2017, o 22:01

RECENZIA

Drahé smartfóny už nepotrebujeme. Dôkazom je nový Honor 6XFoto

Ste ochotní občas prižmúriť oko? Potom je nový čínsky smartfón perfektnou alternatívou aj k drahým modelom.   6025. mar 2017, o 0:00

Razer Ornata je klávesnica, ktorú je radosť počúvať

Príjemne sa nej píše, zvládne všetky hry a navyše nie je ani prehnane drahá. Svojich kolegov v práci však pripravte na jej netypický zvuk.   18. mar 2017, o 14:34

TEST

Keď je dizajn na druhom mieste. Test notebooku Lenovo IdeaPad Y910Foto

Má vynikajúci displej, kovovú konštrukciu a zahráte sa na ňom všetky nové hry. Firma by však mala vymeniť dizajnéra.   17. mar 2017, o 16:23

Nová herná myš od Roccat je ako športové autoFoto

Pekný vzhľad, svetelné efekty a prémiový snímač. Roccat Kone EMP je skvelá myš pre hráčov s väčšími rukami.   11. mar 2017, o 11:43

Keď je dizajn na prvom mieste (test Alcatel Shine Lite)

Alcatel vyrobil krásny smartfón, jeden z najkrajších na trhu. Jediné, čo mu chýba, je poriadny výkon.   15. mar 2017, o 15:14

Je drahý a chce byť najlepším smartfónom. Podarilo sa? (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei Mate 9.   326. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1525. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Firma musela prekonať seba, najlepší multimediálny prehrávač má stále Nvidia

Ani po roku konkurencia nedokázala vytvoriť lepší multimediálne zariadenie ako je Shield TV.   329. jan 2017, o 17:43

TEST

Zisťovali sme, či sa dá za tisícku kúpiť dobrý herný počítač

Aj hotové počítačové zostavy môžu byť dobré a navyše cenovo dostupné.   1528. jan 2017, o 12:39

Maličký počítač zvládne okrem 4K filmov aj nové hry (test)Foto

Gigabyte Brix Gaming UHD vyzerá ako väčší externý disk, no vo vnútri má výkonný multimediálny počítač vhodný aj pre hry.   21. jan 2017, o 0:00

Oplatí sa investovať do novej PlayStation 4 Pro? (test)Foto

Ultra vysoké rozlíšenie je už dostupné pre masy. Nové PlayStation ukazuje, že nastal čas pre 4K televízory.   21. jan 2017, o 0:00

Hľadáte pekný smartfón strednej triedy? Najkrajší je Huawei NovaFoto

Ak sa nepotrebujete chváliť výkonnostnými testami, je Huawei Nova najlepšou cenovo dostupnou alternatívou k iPhonu.   1514. jan 2017, o 0:00

Herná klávesnica nepotrebuje zbytočné funkcie (test Roccat Suora)

Pekná dizajnová klávesnica Roccat Suora je vhodná aj pre náročných hráčov.   14. jan 2017, o 0:00

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Recenzie.sme.sk udelili 60 certifikátov Ocenený expertmi
  2. 5 krokov k vlastnému bývaniu
  3. Last minute dovolenka sa dá kupiť výhodne už teraz
  4. Legendárna Štefánka opäť ožíva pod sieťou Pulitzer family
  5. Päť tipov, kam na predĺžený víkend v máji
  6. Inteligencia vo všetkom
  7. Volvo V90 Cross Country je pripravené na každé dobrodružstvo
  8. Continental spúšťa dlhodobý test pneumatík s vodičmi z Facebooku
  9. Čo sa môže stať, keď šetríte na zateplení?
  10. Nové auto alebo radšej jazdenka? 9 rád pre správne rozhodnutie
  1. Advokáti budú v stredu bezplatne radiť v 8 mestách
  2. Last minute dovolenka sa dá kupiť výhodne už teraz
  3. Apartmány s výnosom až 4% v lyžiarskom stredisku Obergurgl
  4. Finále súťaže CEWE Fotokniha roka 2016
  5. Legendárna Štefánka opäť ožíva pod sieťou Pulitzer family
  6. Východniari investujú do bývania spomedzi regiónov najviac
  7. Recenzie.sme.sk udelili 60 certifikátov Ocenený expertmi
  8. Rodinná dovolenka v Burgenlande
  9. 5 krokov k vlastnému bývaniu
  10. Pôžička, ktorá odmeňuje? Nie, nepomýlili sme sa
  1. Legendárna Štefánka opäť ožíva pod sieťou Pulitzer family 22 040
  2. Päť tipov, kam na predĺžený víkend v máji 10 174
  3. Nové auto alebo radšej jazdenka? 9 rád pre správne rozhodnutie 8 698
  4. Last minute dovolenka sa dá kupiť výhodne už teraz 7 027
  5. Volvo V90 Cross Country je pripravené na každé dobrodružstvo 4 081
  6. 5 krokov k vlastnému bývaniu 3 856
  7. Moderný bungalov očami mladých architektov 1 907
  8. Rodinná dovolenka v Burgenlande 1 794
  9. Continental spúšťa dlhodobý test pneumatík s vodičmi z Facebooku 1 603
  10. Budú Slováci čoskoro ovládať svoje domácnosti cez smartfón? 1 603
Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop