Testy a recenzie

Test: cestovali sme po Amerike s volantom Thrustmaster

Ste ochotní zaplatiť 400 eur za príslušenstvo k hernej konzole a počítaču?   1512. máj 2017, o 16:53

Honor 8 Pro je smartfón, ktorého by sa mala báť konkurencia

Je výkonný, krásny, ale aj výrazne drahší, ako sme pri tejto značke zvyknutí.   4. máj 2017, o 9:03

TEST

Testovali sme Samsung Galaxy S8, smartfón z iného svetaFoto

Novinka Samsungu je krásna a má množstvo nových technológií. Chceli by sme ju vlastniť, ale nie používať.   3224. apr 2017, o 21:36

Test: Huawei P10 je skvelý fotomobil, ktorému chýbajú inovácie

Čínsky výrobca ponúka ďalší vynikajúci smartfón, no za cenu, ktorú si nezaslúži.   1022. apr 2017, o 22:01

RECENZIA

Drahé smartfóny už nepotrebujeme. Dôkazom je nový Honor 6XFoto

Ste ochotní občas prižmúriť oko? Potom je nový čínsky smartfón perfektnou alternatívou aj k drahým modelom.   6025. mar 2017, o 0:00

Razer Ornata je klávesnica, ktorú je radosť počúvať

Príjemne sa nej píše, zvládne všetky hry a navyše nie je ani prehnane drahá. Svojich kolegov v práci však pripravte na jej netypický zvuk.   18. mar 2017, o 14:34

TEST

Keď je dizajn na druhom mieste. Test notebooku Lenovo IdeaPad Y910Foto

Má vynikajúci displej, kovovú konštrukciu a zahráte sa na ňom všetky nové hry. Firma by však mala vymeniť dizajnéra.   17. mar 2017, o 16:23

Nová herná myš od Roccat je ako športové autoFoto

Pekný vzhľad, svetelné efekty a prémiový snímač. Roccat Kone EMP je skvelá myš pre hráčov s väčšími rukami.   11. mar 2017, o 11:43

Keď je dizajn na prvom mieste (test Alcatel Shine Lite)

Alcatel vyrobil krásny smartfón, jeden z najkrajších na trhu. Jediné, čo mu chýba, je poriadny výkon.   15. mar 2017, o 15:14

Je drahý a chce byť najlepším smartfónom. Podarilo sa? (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei Mate 9.   326. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1525. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Firma musela prekonať seba, najlepší multimediálny prehrávač má stále Nvidia

Ani po roku konkurencia nedokázala vytvoriť lepší multimediálne zariadenie ako je Shield TV.   329. jan 2017, o 17:43

TEST

Zisťovali sme, či sa dá za tisícku kúpiť dobrý herný počítač

Aj hotové počítačové zostavy môžu byť dobré a navyše cenovo dostupné.   1528. jan 2017, o 12:39

Maličký počítač zvládne okrem 4K filmov aj nové hry (test)Foto

Gigabyte Brix Gaming UHD vyzerá ako väčší externý disk, no vo vnútri má výkonný multimediálny počítač vhodný aj pre hry.   21. jan 2017, o 0:00

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Čím všetkým som si prešla, aby som sa naučila po anglicky
  2. Štatutári, máte už prístup k elektronickej schránke?
  3. Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished!
  4. Volkswagen Arteon je výkladná skriňa technológií
  5. Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom
  6. Lepšie bývať na vidieku, alebo v meste? Hľadali sme výhody
  7. Poznáte pôvod slovenských slov? Otestujte sa
  8. Hyundai H350 je dokonale spoľahlivým partnerom pre biznis
  9. Plavba po Karibiku na luxusnej lodi
  10. Študenti majú na získanie 30 € ešte 20 dní
  1. Stavba domu na kľúč – úspora času aj financií
  2. Štatutári, máte už prístup k elektronickej schránke?
  3. Nová veľvyslankyňa Turecka na návšteve EU v Bratislave
  4. Prijatie delegácie rektorov ekonomických univerzít z Indonézie
  5. Čím všetkým som si prešla, aby som sa naučila po anglicky
  6. Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished!
  7. Základné štandardy práce pre realitné kancelárie
  8. Takmer polovicu porúch šikmých striech spôsobujú zlé doplnky
  9. Lepšie bývať na vidieku, alebo v meste? Hľadali sme výhody
  10. Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom
  1. Poznáte pôvod slovenských slov? Otestujte sa 12 854
  2. Plavba po Karibiku na luxusnej lodi 8 817
  3. Lepšie bývať na vidieku, alebo v meste? Hľadali sme výhody 8 339
  4. Hyundai H350 je dokonale spoľahlivým partnerom pre biznis 5 616
  5. Desať obľúbených miest v Chorvátsku 5 597
  6. Domácnosť, ktorá šetrí sama? Aj u nás je to už realitou 5 540
  7. Študenti majú na získanie 30 € ešte 20 dní 5 108
  8. Viete, čo kupujete? Ako rozoznať kvalitný chlieb od nekvalitného 4 710
  9. Čím všetkým som si prešla, aby som sa naučila po anglicky 4 516
  10. Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom 4 209