Testy a recenzie

Inteligentnú domácnosť má aj Panasonic, vyskúšali sme ju

Odhalí zlodeja, rozbité okno, tečúcu vodu a prezradí aj najväčšieho žrúta elektrickej energie.   20. feb 2018, o 13:00

Test: Honor 9 Lite je pekný smartfón za málo peňazí

Aj keď nie je dokonalý, je jedným z najlepších smartfónov, ktoré vás finančne nezruinujú.   319. feb 2018, o 13:59

Test: Múdra lampa od Xiaomi chce šetriť váš zrak

Počas práce na počítači nebude unavovať, večer spríjemní a má aj špeciálny režim pre detské oči.   3514. feb 2018, o 12:20

Test: Samsung Galaxy A8 chce byť prémiový smartfón pre masy

Ste ochotní zaplatiť 500 eur za odľahčenú verziu jedného z najlepších smartfónov súčasnosti?   19. feb 2018, o 12:16

LG V30 je skoro dokonalý smartfón pre milovníkov multimédií

Špičkový výkon, skvelý fotoaparát a množstvo ďalších superlatív. Aký je nový smartfón od LG v skutočnosti?   218. jan 2018, o 22:09

Test: Nokia 8 nepotrebuje k úspechu nostalgiu

Firma stavila na istotu. Dokáže zaujať aj niekoho iného, ako len verných fanúšikov?   22. nov 2017, o 21:36

Vyskúšali sme Vernee Mix 2, lacný smartfón s obrovským displejom

Extrémne tenké rámčeky, veľký displej a rýchle reakcie. Čínsky smartfón chce zahanbiť veľké značky.   1317. nov 2017, o 7:56

Test: Vyrobil Huawei najlepší fotomobil na svete?

Novinka za osem stovák má vysoké ambície a dokáže zahanbiť aj nový iPhone.   2214. nov 2017, o 16:44

Test: Beoplay H9 sú prémiové slúchadlá pre masy

Pohodlné a extrémne kvalitné slúchadlá, pri ktorých vás vyvedie z rovnováhy jedine ich vysoká cena.   1214. nov 2017, o 11:23

Recenzia iPhone X: je to smartfón z budúcnostiVideo

Nie je dokonalý. Je však dostatočne inovatívny, aby obhájil extrémnu cenu?   7410. nov 2017, o 11:07

Test: Vyskúšali sme najlepší headset pre PlayStation 4

Je obrovský, ale zároveň pohodlný. Pripojíte ho aj k svojmu hernému počítaču.   8. nov 2017, o 9:05

Test: Moto G5S Plus nepotrebuje k úspechu výkonný hardvér

Aj pri známej značke vám stačia tri stovky na skvelý smartfón.   120. okt 2017, o 19:39

Test Meiigoo M1: vyskúšali sme život s bezmenným Číňanom

Špičkové papierové parametre, čistý dizajn a nízka cena. Aké sú úskalia lacných čínskych smartfónov?   613. okt 2017, o 11:15

Test: Ako ma vysávač od Samsung odnaučil vysávať

Moderné technológie dokážu byť užitočné, daňou je občas ich vysoká cena.   389. okt 2017, o 0:00

Test: Sony Xperia XZ1 je smartfón zo starej školy

V Sony sa ani po rokoch nedokážu odpútať od starého dizajnu, ktorý firme vôbec nepomáha.   17. okt 2017, o 20:57

Test: Nový iPhone 8 nepriniesol žiadnu revolúciu

Starý dizajn s modernými technológiami a skvelým fotoaparátom na víťazstvo nestačí.   125. okt 2017, o 8:50

Galaxy Note 8 je najlepší smartfón súčasnosti (recenzia)

Galaxy Note 8 je aj pre majiteľov sedmičkových iPhonov smartfónom z iného sveta.   1425. sep 2017, o 9:43

Test: Vyskúšali sme smartfón, ktorý stačí nabiť raz za päť dní

Je veľký, ťažký a s batériou, kvôli ktorej vytiahnete nabíjačku maximálne dva krát do týždňa.   510. aug 2017, o 18:25

Test Honor 9: lepší a krajší smartfón za 500 eur nekúpite

Je krásny, výkonný a bez zbytočností navyšujúcich cenu.   34. aug 2017, o 13:11

Test: Xiaomi MiPad 3 je iPad mini s Androidom

Vyzerá ako malý iPad, rovnako dobre sa používa, no zaplatíte zaň len polovicu.   1128. júl 2017, o 19:17

Test: Vyskúšali sme Nokie s Androidom, zaujmú hlavne cenou

Znovuzrodená značka začína opatrne, modely Nokia 3 a 5 patria do rúk menej náročným.   320. júl 2017, o 14:56

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno?
  2. Ak Vás nikdy nič nebolelo, nestrácajte čas čítaním tohto článku!
  3. Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk
  4. Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc
  5. Talent - vzdelanie - úspech
  6. Elektro-horúčka v podaní Volkswagenu
  7. Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?
  8. Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche
  9. Máte hypotéku a chcete lepšie spávať?
  10. 16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom
  1. Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!
  2. Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou
  3. Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc
  4. Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok
  5. Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk
  6. Depresia. Kedy ju treba liečiť?
  7. Bratislavčania môžu žiadať príspevok na polopodzemné kontajnery
  8. Mototechna predala za päť rokov už 40 tisíc áut
  9. HubHub spája sily s Neulogy
  10. Na SPU v Nitre vznikla Konfuciova trieda
  1. Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s? 22 254
  2. 16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom 15 563
  3. Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno? 8 288
  4. Mio MiVue 733 WiFi - snadno přeneste záznam autokamery do mobilu 7 665
  5. Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc 7 543
  6. Máte hypotéku a chcete lepšie spávať? 5 715
  7. Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche 5 306
  8. Dobrú chuť: príloha o dobrom jedle a varení v denníku SME 5 285
  9. Elektro-horúčka v podaní Volkswagenu 4 760
  10. Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk 3 283