Testy a recenzie

Test Nokie 3310: nenechajte sa zlákať nostalgiou

Legendárny telefón je po 17 rokoch späť. Je o niečo múdrejší, výrazne lacnejší a hlavne, určený pre nenáročného používateľa.   2816. jún 2017, o 19:47

HTC nie je mŕtve, smartfón pre masy jej vyšiel (test)

Krásny dizajn, netradičné farby a vynikajúci fotoaparát. HTC našiel recept na dobré smartfóny.   109. jún 2017, o 11:36

Test: Vernee Apollo Lite je čínsky smartfón, ktorý sa oplatí kúpiť

Špičkový hardvér, dobrá konštrukcia a čistý systém bez úprav, všetko za menej ako 150 eur.   2. jún 2017, o 18:48

Test: cestovali sme po Amerike s volantom Thrustmaster

Ste ochotní zaplatiť 400 eur za príslušenstvo k hernej konzole a počítaču?   1512. máj 2017, o 16:53

Honor 8 Pro je smartfón, ktorého by sa mala báť konkurencia

Je výkonný, krásny, ale aj výrazne drahší, ako sme pri tejto značke zvyknutí.   4. máj 2017, o 9:03

TEST

Testovali sme Samsung Galaxy S8, smartfón z iného svetaFoto

Novinka Samsungu je krásna a má množstvo nových technológií. Chceli by sme ju vlastniť, ale nie používať.   3224. apr 2017, o 21:36

Test: Huawei P10 je skvelý fotomobil, ktorému chýbajú inovácie

Čínsky výrobca ponúka ďalší vynikajúci smartfón, no za cenu, ktorú si nezaslúži.   1022. apr 2017, o 22:01

RECENZIA

Drahé smartfóny už nepotrebujeme. Dôkazom je nový Honor 6XFoto

Ste ochotní občas prižmúriť oko? Potom je nový čínsky smartfón perfektnou alternatívou aj k drahým modelom.   6025. mar 2017, o 0:00

Razer Ornata je klávesnica, ktorú je radosť počúvať

Príjemne sa nej píše, zvládne všetky hry a navyše nie je ani prehnane drahá. Svojich kolegov v práci však pripravte na jej netypický zvuk.   18. mar 2017, o 14:34

TEST

Keď je dizajn na druhom mieste. Test notebooku Lenovo IdeaPad Y910Foto

Má vynikajúci displej, kovovú konštrukciu a zahráte sa na ňom všetky nové hry. Firma by však mala vymeniť dizajnéra.   17. mar 2017, o 16:23

Nová herná myš od Roccat je ako športové autoFoto

Pekný vzhľad, svetelné efekty a prémiový snímač. Roccat Kone EMP je skvelá myš pre hráčov s väčšími rukami.   11. mar 2017, o 11:43

Keď je dizajn na prvom mieste (test Alcatel Shine Lite)

Alcatel vyrobil krásny smartfón, jeden z najkrajších na trhu. Jediné, čo mu chýba, je poriadny výkon.   15. mar 2017, o 15:14

Je drahý a chce byť najlepším smartfónom. Podarilo sa? (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei Mate 9.   326. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1525. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Aký bude váš doplnkový dôchodok
  2. Vydanie denníka SME spolu s knihou Ľubomíra Feldeka
  3. Premýšľate nad kúpou last minute dovolenky v Egypte?
  4. Vaginálne mykózy – ako sa im brániť?
  5. Bolesti hlavy, brucha či únava? Môžu za to možno aj parazity!
  6. Neviete si vybrať správne miesto na dovolenku v Grécku?
  7. Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a.
  8. Jednoduchá mobilná tlač z vášho smartfónu, alebo tabletu?
  9. Vďaka úveru na rekonštrukciu môžete ušetriť tisícky EUR
  10. Zažite vašu vysnívanú dovolenku na Bali
  1. Mladí futbalisti získali takmer 50 tisíc eur
  2. OMV modernizuje čerpacie stanice. Prioritou je pohodlie zákazník
  3. Aj zmrzlina podlieha trendom, mali ste už špenátovú?
  4. Prémiovosť slovenského trhu rastie, dovozová Metaxa je na čele
  5. Neseďte doma, cestujte z Košíc do sveta
  6. Vydanie denníka SME spolu s knihou Ľubomíra Feldeka
  7. Kŕčové žily: Nepekné a nebezpečné
  8. Študenti obhajovali návrhy na využitie Pisztoryho paláca
  9. Turistický nosič pre malého dobrodruha?
  10. Kúpte si nehnuteľnosť v 5* luxusnom rezorte v zálive Sistiana
  1. Aký bude váš doplnkový dôchodok 11 676
  2. Bolesti hlavy, brucha či únava? Môžu za to možno aj parazity! 4 728
  3. Od 1. júla už prestanete chodiť na poštu! 4 080
  4. Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a. 3 767
  5. Vaginálne mykózy – ako sa im brániť? 3 499
  6. Neviete si vybrať správne miesto na dovolenku v Grécku? 3 203
  7. Jarabinky Grande odštartovali predaj zaujímavými cenami bytov 3 151
  8. Premýšľate nad kúpou last minute dovolenky v Egypte? 3 108
  9. Vydanie denníka SME spolu s knihou Ľubomíra Feldeka 3 039
  10. V Prešove sa dnes tankuje za euro. Aj prémiové palivá 2 355