Testy a recenzie

Huawei Mate 9 chce byť najlepší veľký smartfón (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei si za svoju novinku ale pýta viac, ako je zvykom.   26. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1425. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Firma musela prekonať seba, najlepší multimediálny prehrávač má stále Nvidia

Ani po roku konkurencia nedokázala vytvoriť lepší multimediálne zariadenie ako je Shield TV.   329. jan 2017, o 17:43

TEST

Zisťovali sme, či sa dá za tisícku kúpiť dobrý herný počítač

Aj hotové počítačové zostavy môžu byť dobré a navyše cenovo dostupné.   1528. jan 2017, o 12:39

Maličký počítač zvládne okrem 4K filmov aj nové hry (test)Foto

Gigabyte Brix Gaming UHD vyzerá ako väčší externý disk, no vo vnútri má výkonný multimediálny počítač vhodný aj pre hry.   21. jan 2017, o 0:00

Oplatí sa investovať do novej PlayStation 4 Pro? (test)Foto

Ultra vysoké rozlíšenie je už dostupné pre masy. Nové PlayStation ukazuje, že nastal čas pre 4K televízory.   21. jan 2017, o 0:00

Hľadáte pekný smartfón strednej triedy? Najkrajší je Huawei NovaFoto

Ak sa nepotrebujete chváliť výkonnostnými testami, je Huawei Nova najlepšou cenovo dostupnou alternatívou k iPhonu.   1514. jan 2017, o 0:00

Herná klávesnica nepotrebuje zbytočné funkcie (test Roccat Suora)

Pekná dizajnová klávesnica Roccat Suora je vhodná aj pre náročných hráčov.   14. jan 2017, o 0:00

Dobrý tablet vôbec nemusí byť drahý (test Huawei Mediapad M3)

Cenovo dostupná alternatíva k malému iPadu ho v mnohých smeroch rovno prekonáva.   228. dec 2016, o 17:46

Novému foťáku od Panasonicu nevadia ani trasúce sa ruky (test)

Lumix G80 sa nezľakne zlého počasia, má 5-osú optickú stabilizáciu a špičkový digitálny hľadáčik.   23. dec 2016, o 10:36

Hrali sme sa na notebooku za 5600 eurVideo

Pohodlne ho odnesiete na LAN párty, zvládne aj tie najnáročnejšie hry a ani po hodinách zábavy nebude otravovať hlukom.   619. dec 2016, o 14:59

Máte radi staré hry? Nové mini Nintendo je stelesnená nostalgiaFoto

Malá krabička za pár eur vás prenesie do niekoľko desiatok rokov vzdialenej hráčskej minulosti.   317. dec 2016, o 0:00

Vyskúšali sme múdre hodinky, ktoré stačí nabiť raz za mesiacFoto

Ukážu vám čas, počasie, nové maily a aj počet spálených kalórií. Z ruky ich stačí dať dole len raz za pár týždňov.   226. nov 2016, o 17:01

RECENZIA

V lietadle aj na ulici. Slúchadlá od Sony umlčia okolitý hlukFoto

Výrobca slúchadiel MDR-1000X sľubuje, že vás pri počúvaní hudby nebude rušiť skutočne nič.   317. nov 2016, o 12:21

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Pivný bar Senica: Miesto, kde objavíte, ako má chutiť pivo
  2. Volkswagen Golf: Viac, než facelift
  3. Plavba východným Stredomorím so slovenským sprievodcom
  4. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom
  5. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to
  6. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš
  7. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet
  8. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári
  9. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce
  10. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta
  1. Hitparáda štiav
  2. 14. ročník AmCham „JOB FAIR“ v Košiciach
  3. Pivný bar Senica: Miesto, kde objavíte, ako má chutiť pivo
  4. Projekt "Zvýšenie odborných kapacít v oblasti práce s mládežou"
  5. Malé knedličky, veľké dojmy
  6. Volkswagen Golf: Viac, než facelift
  7. Plavba východným Stredomorím so slovenským sprievodcom
  8. Projekt First Lego League podporila Nadácia Pontis
  9. Klienti majú často pocit, že potrebujú spracovať len projekt
  10. Na bolesti chrbta pomôžu kúpele
  1. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom 11 928
  2. Plavba východným Stredomorím so slovenským sprievodcom 10 227
  3. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to 8 708
  4. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš 5 985
  5. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce 5 785
  6. Volkswagen Golf: Viac, než facelift 4 035
  7. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta 3 513
  8. Prečo majú Slováci stále radšej hypotéku ako prenájom? 3 127
  9. Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017 2 407
  10. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet 2 187
Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop