Testy a recenzie

TEST

Testovali sme Samsung Galaxy S8, smartfón z iného svetaFoto

Novinka Samsungu je krásna a má množstvo nových technológií. Chceli by sme ju vlastniť, ale nie používať.   3224. apr 2017, o 21:36

Test: Huawei P10 je skvelý fotomobil, ktorému chýbajú inovácie

Čínsky výrobca ponúka ďalší vynikajúci smartfón, no za cenu, ktorú si nezaslúži.   1022. apr 2017, o 22:01

RECENZIA

Drahé smartfóny už nepotrebujeme. Dôkazom je nový Honor 6XFoto

Ste ochotní občas prižmúriť oko? Potom je nový čínsky smartfón perfektnou alternatívou aj k drahým modelom.   6025. mar 2017, o 0:00

Razer Ornata je klávesnica, ktorú je radosť počúvať

Príjemne sa nej píše, zvládne všetky hry a navyše nie je ani prehnane drahá. Svojich kolegov v práci však pripravte na jej netypický zvuk.   18. mar 2017, o 14:34

TEST

Keď je dizajn na druhom mieste. Test notebooku Lenovo IdeaPad Y910Foto

Má vynikajúci displej, kovovú konštrukciu a zahráte sa na ňom všetky nové hry. Firma by však mala vymeniť dizajnéra.   17. mar 2017, o 16:23

Nová herná myš od Roccat je ako športové autoFoto

Pekný vzhľad, svetelné efekty a prémiový snímač. Roccat Kone EMP je skvelá myš pre hráčov s väčšími rukami.   11. mar 2017, o 11:43

Keď je dizajn na prvom mieste (test Alcatel Shine Lite)

Alcatel vyrobil krásny smartfón, jeden z najkrajších na trhu. Jediné, čo mu chýba, je poriadny výkon.   15. mar 2017, o 15:14

Je drahý a chce byť najlepším smartfónom. Podarilo sa? (test)

Má obrovský displej a aj napriek nemu sa používa pohodlne. Huawei Mate 9.   326. feb 2017, o 13:23

RECENZIA

Nové Razer slúchadlá ocení milovník hudby aj náročný hráčFoto

Razer Kraken Pro V2 sú dobré herné slúchadlá, ktoré môžete kedykoľvek vytiahnuť aj na cesty.   1525. feb 2017, o 0:00

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Firma musela prekonať seba, najlepší multimediálny prehrávač má stále Nvidia

Ani po roku konkurencia nedokázala vytvoriť lepší multimediálne zariadenie ako je Shield TV.   329. jan 2017, o 17:43

TEST

Zisťovali sme, či sa dá za tisícku kúpiť dobrý herný počítač

Aj hotové počítačové zostavy môžu byť dobré a navyše cenovo dostupné.   1528. jan 2017, o 12:39

Maličký počítač zvládne okrem 4K filmov aj nové hry (test)Foto

Gigabyte Brix Gaming UHD vyzerá ako väčší externý disk, no vo vnútri má výkonný multimediálny počítač vhodný aj pre hry.   21. jan 2017, o 0:00

Oplatí sa investovať do novej PlayStation 4 Pro? (test)Foto

Ultra vysoké rozlíšenie je už dostupné pre masy. Nové PlayStation ukazuje, že nastal čas pre 4K televízory.   21. jan 2017, o 0:00

Hľadáte pekný smartfón strednej triedy? Najkrajší je Huawei NovaFoto

Ak sa nepotrebujete chváliť výkonnostnými testami, je Huawei Nova najlepšou cenovo dostupnou alternatívou k iPhonu.   1514. jan 2017, o 0:00

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Last minute tipy na Kapverdské ostrovy
  2. Voda, kotol, vymknutie: Čo stoja najčastejšie domáce katastrofy?
  3. Žijú, lebo sa nevzdali. Príbehy ľudí bojujúcich za svoje zdravie
  4. Nový Volkswagen Arteon sa predstaví na bratislavskom autosalóne
  5. Last minute dovolenka sa dá kupiť výhodne už teraz
  6. Legendárna Štefánka opäť ožíva pod sieťou Pulitzer family
  7. Päť tipov, kam na predĺžený víkend v máji
  8. Inteligencia vo všetkom
  9. Volvo V90 Cross Country je pripravené na každé dobrodružstvo
  10. Continental spúšťa dlhodobý test pneumatík s vodičmi z Facebooku
  1. Ako efektívne využiť podlahové kúrenie?
  2. Samsung Galaxy S8: smartfón s výnimočným displejom
  3. Túžite byť matkou, ale nedarí sa? Poďme hľadať dôvody!
  4. Last minute tipy na Kapverdské ostrovy
  5. Ako sa menila obľúbená bratislavská štvrť
  6. Nové investičné projekty v Schladmingu s výhľadom na zjazdovku
  7. Podľa M. Borguľu je práca mestskej polície slabá a nedôsledná
  8. Znížená sadzba pri pôžičke v mBank už len štyri dni
  9. Odborníci poradia, komu sa oplatí využívať obnoviteľné zdroje
  10. Katarína (28): Z bývania na Nobelovej mám dobrý pocit
  1. Žijú, lebo sa nevzdali. Príbehy ľudí bojujúcich za svoje zdravie 7 749
  2. Šokujúce: ako sa každý Slovák dokáže ľahko naučiť po anglicky 7 190
  3. Nový Volkswagen Arteon sa predstaví na bratislavskom autosalóne 6 351
  4. Päť tipov, kam na predĺžený víkend v máji 6 164
  5. Last minute dovolenka sa dá kupiť výhodne už teraz 5 575
  6. Legendárna Štefánka opäť ožíva pod sieťou Pulitzer family 5 489
  7. Voda, kotol, vymknutie: Čo stoja najčastejšie domáce katastrofy? 4 808
  8. Last minute tipy na Kapverdské ostrovy 4 754
  9. 5 krokov k vlastnému bývaniu 3 887
  10. Ako sa menila obľúbená bratislavská štvrť 3 015
Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop