Testy a recenzie

Vyskúšali sme múdre hodinky, ktoré stačí nabiť raz za mesiacFoto

Ukážu vám čas, počasie, nové maily a aj počet spálených kalórií. Z ruky ich stačí dať dole len raz za pár týždňov.26. nov 2016, o 17:01

RECENZIA

V lietadle aj na ulici. Slúchadlá od Sony umlčia okolitý hlukFoto

Výrobca slúchadiel MDR-1000X sľubuje, že vás pri počúvaní hudby nebude rušiť skutočne nič.17. nov 2016, o 12:21

Vyskúšali sme revolučný herný počítač pre virtuálnu realituFoto

Herný počítač nemusí byť obrovský. Alienware schoval výkon do malej krabice s názvom Aurora R5.16. nov 2016, o 9:29

Vyskúšali sme zubnú kefku, ktorá naučí deti čistiť si zuby

Philips vybavil kefku technológiou Bluetooth, pridal zábavnú aplikáciu a farebné výmenné kryty.13. nov 2016, o 12:17

Asus vyrobil kvalitný smartfón za prijateľnú cenu (test Zenfone 3)Foto

Zenfone 3 má špičkový fotoaparát a zbytočne komplikovaný systém.7. nov 2016, o 15:19

Ako si zo staršieho televízora urobiť multimediálne centrum (test Nexbox A5)Video

Čínsky prehrávač je až podozrivo lacný, ale zároveň pekný a naplnený množstvom funkcií.5. nov 2016, o 0:00

Súboj o virtuálnu realitu zatiaľ vyhráva Sony (test PlayStation VR)Video

Zaujímavý obsah, dostupná cena a hlavne dobrá zábava. V Sony našli recept na úspech vo virtuálnej realite.3. nov 2016, o 13:40

Hľadali sme dokonalý multimediálny notebook (Test Dell Inspiron 15)Foto

Už nie je škaredý, veľký a ani extrémne drahý. Pozriete si na ňom 4K video, zahráte najnovšie hry a hlavne, už sa zaň na verejnosti nebudete hanbiť.14. okt 2016, o 15:24

Najúspešnejší smartfón je stále od Apple (test iPhone 7)

Vyzerá ako dva roky starý model, má malé rozlíšenie displeja, papierovo slabý hardvér a znova o niečo vyššiu cenu.8. okt 2016, o 18:42

MINIRECENZIA

Skvelý smartfón za dve stovky? Odporúčame Honor 7 LiteFoto

Veľký kovový smartfón s dlhou výdržou batérie, dobrým výkonom a skvelým fotoaparátom.28. sep 2016, o 17:39

MINIRECENZIA

Našli sme najlepší reproduktor na párty (recenzia UE Megaboom)

Môže vám spadnúť na zem, môžete ho obliať vínom a funguje aj bez elektrickej zásuvky.25. sep 2016, o 18:01

Hľadáte mobil so super fotoaparátom? Oplatí sa Honor 8 (test)Foto

Číňania opäť vyrobili cenovo dostupný prémiový smartfón, teraz aj so špičkovým fotoaparátom.10. sep 2016, o 0:00

Oplatí sa investovať? Hľadali sme najlepšiu výbavu pre hráčov

Myš, ktorá vám vibruje v ruke, profesionálna mechanická klávesnica a najpohodlnejšie herné slúchadlá na svete.3. sep 2016, o 0:00

Notebook alebo tablet? Asus má riešenie (test ASUS UX360CA)Foto

Asus vyrobil univerzálne zariadenie pre mobilnú kanceláriu a študenta. K dokonalosti mu chýba len pár drobností.3. sep 2016, o 0:00

Tri veľké smartfóny, ktoré sa oplatia (test)

Z vrecka nohavíc vám síce budú vytŕčať, no pohodlne si na nich pozriete aj film. Veľké smartfóny sú stále obľúbené.27. aug 2016, o 0:00

Samsung opäť predbehol Apple. Vyrobil najlepší smartfón súčasnosti (recenzia)Foto

Galaxy Note 7 sa porovnania s veľkým iPhonom nemusí báť. V mnohých smeroch je jednoducho lepší.24. aug 2016, o 17:40

P9 Lite: Huawei vyrobil dokonalý smartfón pre masy (recenzia)

Atraktívna cena, pekný dizajn a dobrý výkon. Huawei chce aj naďalej vládnuť trhu s dobrými lacnými smartfónmi.24. júl 2016, o 13:36

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Camelot v Košiciach je skvost. Bezchybné pivo a chutné menu
  2. Nebojte sa spoluúčasti pri nehode, ŠKODA vám ju nahradí
  3. Zamestnala sa napriek mentálnemu postihnutiu. Za prácu je vďačná
  4. Majú východniari dobré pivo? Takto chutí Šariš na Spiši
  5. Finančné sprostredkovanie: buď online, alebo neprežiješ
  6. Byty z obrázku: na čo dbať, aby novostavba nebola mačka vo vreci
  7. 9 užitočných darčekov pre vašich najbližších. Budú vás zbožňovať
  8. Predaj First moment dovoleniek práve začína
  9. Na bývanie v štýle “Grand” Bratislava dlho čakala
  10. Najobľúbenejším SUV na Slovensku je Hyundai Tucson
  1. Camelot v Košiciach je skvost. Bezchybné pivo a chutné menu
  2. Pred Auparkom vystúpi Barbora Švidraňová, príde aj Mikuláš
  3. Advokátska kancelária MST PARTNERS, s.r.o.
  4. KLUB pre BRATISLAVU presadil zníženie nájomného hokejovým klubom
  5. Prírodné kamene z celého sveta doručíme až k Vašim dverám
  6. Potrebujete antibiotiká? Odpovie vám CRP test z lekárne
  7. V kancelárii nám stáli rady záujemcov o byty
  8. Kvalitné drevené záhradné chatky, záhradné altánky z Oravy.
  9. Nórska veľvyslankyňa odhalila vJasnej pamätnú tabuľu Bjørnsonovi
  10. Nebojte sa spoluúčasti pri nehode, ŠKODA vám ju nahradí
  1. 9 užitočných darčekov pre vašich najbližších. Budú vás zbožňovať 10 197
  2. Majú východniari dobré pivo? Takto chutí Šariš na Spiši 7 664
  3. Byty z obrázku: na čo dbať, aby novostavba nebola mačka vo vreci 5 622
  4. Zamestnala sa napriek mentálnemu postihnutiu. Za prácu je vďačná 5 401
  5. Na bývanie v štýle “Grand” Bratislava dlho čakala 4 981
  6. Najobľúbenejším SUV na Slovensku je Hyundai Tucson 4 884
  7. Finančné sprostredkovanie: buď online, alebo neprežiješ 3 228
  8. Camelot v Košiciach je skvost. Bezchybné pivo a chutné menu 3 063
  9. Novinka: Drevené fotky - Špičkovou technológiou k retro efektu 2 976
  10. Nový Ružinov pripravil prekvapenie: nekonvenčný rezidenčný park 2 457
Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop