Testy a recenzie

Aj Dell vie vyrobiť monitor pre náročného hráča (test Dell S2716DG)

Má maximálne plynulý obraz v hrách, no využijete ho jedine s výkonnými grafickými kartami od Nvidie.   418. feb 2017, o 19:25

Samsung vyrobil prémiový smartfón za prijateľnú cenu (test Galaxy A5)

Oproti najdrahším modelom zaostáva Galaxy A5 len vo výkone a pri fotení v zlých svetelných podmienkach.   114. feb 2017, o 18:23

Recenzia

Roccat Cross sú univerzálne slúchadlá nielen pre hráčov

Chcete počúvať hudbu, hrať sa hry, alebo pozerať filmy? Roccat sa pokúsil vyrobiť cenovo dostupný headset pre všetky typy zariadení.   10. feb 2017, o 17:27

Firma musela prekonať seba, najlepší multimediálny prehrávač má stále Nvidia

Ani po roku konkurencia nedokázala vytvoriť lepší multimediálne zariadenie ako je Shield TV.   329. jan 2017, o 17:43

TEST

Zisťovali sme, či sa dá za tisícku kúpiť dobrý herný počítač

Aj hotové počítačové zostavy môžu byť dobré a navyše cenovo dostupné.   1528. jan 2017, o 12:39

Maličký počítač zvládne okrem 4K filmov aj nové hry (test)Foto

Gigabyte Brix Gaming UHD vyzerá ako väčší externý disk, no vo vnútri má výkonný multimediálny počítač vhodný aj pre hry.   21. jan 2017, o 0:00

Oplatí sa investovať do novej PlayStation 4 Pro? (test)Foto

Ultra vysoké rozlíšenie je už dostupné pre masy. Nové PlayStation ukazuje, že nastal čas pre 4K televízory.   21. jan 2017, o 0:00

Hľadáte pekný smartfón strednej triedy? Najkrajší je Huawei NovaFoto

Ak sa nepotrebujete chváliť výkonnostnými testami, je Huawei Nova najlepšou cenovo dostupnou alternatívou k iPhonu.   1514. jan 2017, o 0:00

Herná klávesnica nepotrebuje zbytočné funkcie (test Roccat Suora)

Pekná dizajnová klávesnica Roccat Suora je vhodná aj pre náročných hráčov.   14. jan 2017, o 0:00

Dobrý tablet vôbec nemusí byť drahý (test Huawei Mediapad M3)

Cenovo dostupná alternatíva k malému iPadu ho v mnohých smeroch rovno prekonáva.   228. dec 2016, o 17:46

Novému foťáku od Panasonicu nevadia ani trasúce sa ruky (test)

Lumix G80 sa nezľakne zlého počasia, má 5-osú optickú stabilizáciu a špičkový digitálny hľadáčik.   23. dec 2016, o 10:36

Hrali sme sa na notebooku za 5600 eurVideo

Pohodlne ho odnesiete na LAN párty, zvládne aj tie najnáročnejšie hry a ani po hodinách zábavy nebude otravovať hlukom.   619. dec 2016, o 14:59

Máte radi staré hry? Nové mini Nintendo je stelesnená nostalgiaFoto

Malá krabička za pár eur vás prenesie do niekoľko desiatok rokov vzdialenej hráčskej minulosti.   317. dec 2016, o 0:00

Vyskúšali sme múdre hodinky, ktoré stačí nabiť raz za mesiacFoto

Ukážu vám čas, počasie, nové maily a aj počet spálených kalórií. Z ruky ich stačí dať dole len raz za pár týždňov.   226. nov 2016, o 17:01

RECENZIA

V lietadle aj na ulici. Slúchadlá od Sony umlčia okolitý hlukFoto

Výrobca slúchadiel MDR-1000X sľubuje, že vás pri počúvaní hudby nebude rušiť skutočne nič.   317. nov 2016, o 12:21

Vyskúšali sme revolučný herný počítač pre virtuálnu realituFoto

Herný počítač nemusí byť obrovský. Alienware schoval výkon do malej krabice s názvom Aurora R5.   316. nov 2016, o 9:29

Vyskúšali sme zubnú kefku, ktorá naučí deti čistiť si zuby

Philips vybavil kefku technológiou Bluetooth, pridal zábavnú aplikáciu a farebné výmenné kryty.   313. nov 2016, o 12:17

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017
  2. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom
  3. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to
  4. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš
  5. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet
  6. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári
  7. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce
  8. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta
  9. Prečo majú Slováci stále radšej hypotéku ako prenájom?
  10. Jarné prázdniny pri mori?
  1. S profesorom Michalom Miovským o prevencii závislostí
  2. Poslanci nevzdávajú boj proti herniam, chcú prísnu reguláciu
  3. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom
  4. Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017
  5. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to
  6. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš
  7. Dokázali by ste nakúpiť so zavretými očami?
  8. Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet
  9. Stanovisko Klubu pre Bratislavu k zákazu hazardu v Bratislave
  10. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári
  1. Boj s podvodníkmi stáčajúcimi odometre stojí bazáre státisíce 11 598
  2. Prečo majú Slováci stále radšej hypotéku ako prenájom? 8 268
  3. Najväčšie first moment zľavy končia vo februári 5 933
  4. Ceny bytov vo veľkých mestách prekonali historický rekord 5 887
  5. Hotovosť, internet či karta? Najbezpečnejšie je platenie mobilom 5 453
  6. Už ste niekedy jedli v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to 5 317
  7. Klasickým gastrolístkom konkuruje už aj nová stravovacia karta 5 130
  8. Bezpečné a prestížne bývanie v Bratislave s novým symbolom mesta 5 117
  9. Staré Dobré Mexiko: Už vieme prečo východniari chvália Šariš 5 053
  10. Jarné prázdniny pri mori? 3 058
Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop