Testy a recenzie

Vyskúšali sme Vernee Mix 2, lacný smartfón s obrovským displejom

Extrémne tenké rámčeky, veľký displej a rýchle reakcie. Čínsky smartfón chce zahanbiť veľké značky.   17. nov 2017, o 7:56

Test: Vyrobil Huawei najlepší fotomobil na svete?

Novinka za osem stovák má vysoké ambície a dokáže zahanbiť aj nový iPhone.   2214. nov 2017, o 16:44

Test: Beoplay H9 sú prémiové slúchadlá pre masy

Pohodlné a extrémne kvalitné slúchadlá, pri ktorých vás vyvedie z rovnováhy jedine ich vysoká cena.   1114. nov 2017, o 11:23

Recenzia iPhone X: je to smartfón z budúcnostiVideo

Nie je dokonalý. Je však dostatočne inovatívny, aby obhájil extrémnu cenu?   7410. nov 2017, o 11:07

Test: Vyskúšali sme najlepší headset pre PlayStation 4

Je obrovský, ale zároveň pohodlný. Pripojíte ho aj k svojmu hernému počítaču.   8. nov 2017, o 9:05

Test: Moto G5S Plus nepotrebuje k úspechu výkonný hardvér

Aj pri známej značke vám stačia tri stovky na skvelý smartfón.   120. okt 2017, o 19:39

Test Meiigoo M1: vyskúšali sme život s bezmenným Číňanom

Špičkové papierové parametre, čistý dizajn a nízka cena. Aké sú úskalia lacných čínskych smartfónov?   613. okt 2017, o 11:15

Test: Ako ma vysávač od Samsung odnaučil vysávať

Moderné technológie dokážu byť užitočné, daňou je občas ich vysoká cena.   389. okt 2017, o 0:00

Test: Sony Xperia XZ1 je smartfón zo starej školy

V Sony sa ani po rokoch nedokážu odpútať od starého dizajnu, ktorý firme vôbec nepomáha.   17. okt 2017, o 20:57

Test: Nový iPhone 8 nepriniesol žiadnu revolúciu

Starý dizajn s modernými technológiami a skvelým fotoaparátom na víťazstvo nestačí.   125. okt 2017, o 8:50

Galaxy Note 8 je najlepší smartfón súčasnosti (recenzia)

Galaxy Note 8 je aj pre majiteľov sedmičkových iPhonov smartfónom z iného sveta.   1425. sep 2017, o 9:43

Test: Vyskúšali sme smartfón, ktorý stačí nabiť raz za päť dní

Je veľký, ťažký a s batériou, kvôli ktorej vytiahnete nabíjačku maximálne dva krát do týždňa.   510. aug 2017, o 18:25

Test Honor 9: lepší a krajší smartfón za 500 eur nekúpite

Je krásny, výkonný a bez zbytočností navyšujúcich cenu.   34. aug 2017, o 13:11

Test: Xiaomi MiPad 3 je iPad mini s Androidom

Vyzerá ako malý iPad, rovnako dobre sa používa, no zaplatíte zaň len polovicu.   1128. júl 2017, o 19:17

Test: Vyskúšali sme Nokie s Androidom, zaujmú hlavne cenou

Znovuzrodená značka začína opatrne, modely Nokia 3 a 5 patria do rúk menej náročným.   320. júl 2017, o 14:56

Test: Nový smartfón od HTC budete stískať s radosťou

Samsung a Huawei konečne dostali poriadnu konkurenciu. HTC U11 je najväčším prekvapením za posledný rok.   325. júl 2017, o 10:26

Test Nokie 3310: nenechajte sa zlákať nostalgiou

Legendárny telefón je po 17 rokoch späť. Je o niečo múdrejší, výrazne lacnejší a hlavne, určený pre nenáročného používateľa.   2816. jún 2017, o 19:47

HTC nie je mŕtve, smartfón pre masy jej vyšiel (test)

Krásny dizajn, netradičné farby a vynikajúci fotoaparát. HTC našiel recept na dobré smartfóny.   109. jún 2017, o 11:36

Test: Vernee Apollo Lite je čínsky smartfón, ktorý sa oplatí kúpiť

Špičkový hardvér, dobrá konštrukcia a čistý systém bez úprav, všetko za menej ako 150 eur.   2. jún 2017, o 18:48

Test: cestovali sme po Amerike s volantom Thrustmaster

Ste ochotní zaplatiť 400 eur za príslušenstvo k hernej konzole a počítaču?   1512. máj 2017, o 16:53

Honor 8 Pro je smartfón, ktorého by sa mala báť konkurencia

Je výkonný, krásny, ale aj výrazne drahší, ako sme pri tejto značke zvyknutí.   4. máj 2017, o 9:03

Nasledujúce články

Najčítanejšie na SME Tech


Inzercia - Tlačové správy


  1. 3 pravidlá pre lepší dôchodok
  2. Slovenské deti dostávajú mesačne 22€
  3. VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu
  4. Moskva alebo Petrohrad?
  5. Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni
  6. Nepríjemná bolesť. Tu sú 3 rady, ako sa jej zbavíte
  7. 5 zaujímavostí, ktoré ste o koži možno nevedeli
  8. Nový Jaguar XF Sportbrake
  9. Špeciálna príloha: Pre budúcich vysokoškolákov
  10. Ako pracujú poisťováci? Dostali sme sa medzi nich
  1. Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave
  2. Application of GDPR with respect to the size of the enterprise
  3. Modern luxury next to the Blue Church
  4. VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu
  5. 3 pravidlá pre lepší dôchodok
  6. Moskva alebo Petrohrad?
  7. Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?
  8. Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni
  9. Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu
  10. 5 zaujímavostí, ktoré ste o koži možno nevedeli
  1. Moskva alebo Petrohrad? 10 567
  2. Ako pracujú poisťováci? Dostali sme sa medzi nich 4 166
  3. Nepríjemná bolesť. Tu sú 3 rady, ako sa jej zbavíte 2 146
  4. Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni 1 657
  5. Diabetici môžu získať 25-tisíc eur cez nový grantový program 1 484
  6. 3 pravidlá pre lepší dôchodok 1 452
  7. Nový Jaguar XF Sportbrake 1 423
  8. Špeciálna príloha: Pre budúcich vysokoškolákov 1 119
  9. 5 zaujímavostí, ktoré ste o koži možno nevedeli 1 056
  10. Výhodné a lacné neznamená to isté, ani pri PZP 814