Orange tvrdí, že nemá nedostatky v ochrane osobných údajov

Bratislava 8. marca (TASR) - Spoločnosť Orange má dobre chránené všetky osobné údaje spracované v jej informačných systémoch.

Vyplýva to z reakcie vedenia tohto mobilného telefónneho operátora zdôrazňujúcej, že Úrad na ochranu osobných údajov ukončil kontrolu v spoločnosti 25. februára 2004 o 10.45 h a žiadne nedostatky nezistil. O tejto skutočnosti má Orange oficiálny doklad.

Podpredseda Úradu na ochranu osobných údajov Gyula Veszelei v dnešnom vyhlásení konštatoval, že kontrola bezpečnosti systému spoločnosti Orange súvisiaca s podozrením, že mohlo dôjsť k úniku databáz s osobnými údajmi klientov, nie je ešte ukončená. Dôvodom má byť absencia záverečnej správy policajných expertov polície skúmajúcich CD nosič s údajnou databázou klientov. Všetky šetrenia by mali byť uzavreté do konca apríla, tvrdí správa úradu.

Najčítanejšie na SME Tech


Hlavné správy zo Sme.sk

TECH

Mesiac som žil v inteligentnej domácnosti. A takto to dopadlo

Moderná, zábavná a zaujímavá. Inteligentná domácnosť je ale drahá a slovenským príkazom zatiaľ nerozumie.

KOMENTÁRE

Nová česká celebrita, hlúpa Mary a budúcnosť ľavosúdia (Schutzov týždeň)

Proti „ideám“ Sme rodina je šuvix aj nový „sociálny balík“ Smer-SNS-HíD.

SVET

Rozhoduje sa o budúcnosti sveta, čo plánujú lídri (Globsec naživo)

Lídri, vojaci a odborníci sa rozprávajú o hrozbách.

SVET

Američania obkľučujú Severnú Kóreu. Tentoraz nejde o bluf

Pri Kórejskom polostrove sú lietadlové lode.

Neprehliadnite tiež

Vzdali sa ropy, ponúknu tenisky z morských rias

Nerozpadnú sa po jednom daždi, nový materiál je určený na štandardné použitie.

Desatina Američanov opustila autá, presunuli sa k Uberu

Uber a Lyft menia spotrebiteľské návyky, niektorí im veria tak ako vlastnému autu.

Kardiostimulátory majú tisíce bezpečnostných IT chýb. Zdravotníci bezpečnosť zanedbali

Má držať rytmus srdca, stačí však hackerský útok a kardiostimulátor môže zabíjať.

Na čom hrať hry? Na PC či konzolách?

Porovnávať má zmysel hlavne produkty najväčších hráčov na trhu, keďže herným počítačom dokážu plnohodnotne konkurovať iba konzoly od Sony a Microsoftu.

Inzercia - Tlačové správy


  1. 14 tipov na exotickú dovolenku, ktorú si môžete dovoliť (aj vy)
  2. Štatutári, máte už prístup k elektronickej schránke?
  3. Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished!
  4. Volkswagen Arteon je výkladná skriňa technológií
  5. Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom
  6. Lepšie bývať na vidieku, alebo v meste? Hľadali sme výhody
  7. Poznáte pôvod slovenských slov? Otestujte sa
  8. Plavba po Karibiku na luxusnej lodi
  9. Hyundai H350 je dokonale spoľahlivým partnerom pre biznis
  10. Študenti majú na získanie 30 € ešte 20 dní
  1. Aj vy môžete mať pekný trávnik, poradí vám expert
  2. Výrobky, ktoré chutia a voňajú ako z domácej zabíjačky
  3. 14 tipov na exotickú dovolenku, ktorú si môžete dovoliť (aj vy)
  4. Profesionálne sa predaj nehnuteľností dá robiť jedine exkluzívne
  5. HÝBSA Slovensko odštartovalo turné po Slovensku. Buďte pri tom!
  6. Každý štvrtý 70-tnik na Slovensku má cukrovku, pribúdajú mladší
  7. 5 hviezdičkové apartmány priamo na pobreží - Dubrovník
  8. Stavba domu na kľúč – úspora času aj financií
  9. Štatutári, máte už prístup k elektronickej schránke?
  10. Nová veľvyslankyňa Turecka na návšteve EU v Bratislave
  1. Poznáte pôvod slovenských slov? Otestujte sa 15 531
  2. Lepšie bývať na vidieku, alebo v meste? Hľadali sme výhody 10 611
  3. Plavba po Karibiku na luxusnej lodi 7 249
  4. Volkswagen Arteon je výkladná skriňa technológií 6 382
  5. Čím všetkým som si prešla, aby som sa naučila po anglicky 6 335
  6. Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom 5 848
  7. Hyundai H350 je dokonale spoľahlivým partnerom pre biznis 5 519
  8. 14 tipov na exotickú dovolenku, ktorú si môžete dovoliť (aj vy) 4 976
  9. Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished! 4 563
  10. Domácnosť, ktorá šetrí sama? Aj u nás je to už realitou 4 256