SME
Sobota, 23. január, 2021 | Meniny má MilošKrížovkyKrížovky

Orange tvrdí, že nemá nedostatky v ochrane osobných údajov

Bratislava 8. marca (TASR) - Spoločnosť Orange má dobre chránené všetky osobné údaje spracované v jej informačných systémoch.

Vyplýva to z reakcie vedenia tohto mobilného telefónneho operátora zdôrazňujúcej, že Úrad na ochranu osobných údajov ukončil kontrolu v spoločnosti 25. februára 2004 o 10.45 h a žiadne nedostatky nezistil. O tejto skutočnosti má Orange oficiálny doklad.

Podpredseda Úradu na ochranu osobných údajov Gyula Veszelei v dnešnom vyhlásení konštatoval, že kontrola bezpečnosti systému spoločnosti Orange súvisiaca s podozrením, že mohlo dôjsť k úniku databáz s osobnými údajmi klientov, nie je ešte ukončená. Dôvodom má byť absencia záverečnej správy policajných expertov polície skúmajúcich CD nosič s údajnou databázou klientov. Všetky šetrenia by mali byť uzavreté do konca apríla, tvrdí správa úradu.

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Tech

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Záchranár Peter Vizvary z galantskej nemocnice, ktorého na ARO doviezli na Silvestra po tom, ako sa pri práci sám nakazil koronavírusom.

Pocit dusenia mám stále v sebe, vraví pacient pripojený na kyslík.

9 h
Monika Jankovská odchádza z výsluchu na NAKA v Nitre.

S vyšetrovateľmi začala spolupracovať koncom októbra.

7 h

Rozhovory ZKH s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom.

7 h

Neprehliadnite tiež

Podcast Klik.

Komentovaný prehľad technologických správ.

58m

O biobezpečnosti a spôsoboch, akými bioinžinieri geneticky upravené bunky robia bezpečnými.

11 h

Inzercia - Tlačové správy

  1. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  2. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji
  3. Videobanking. Nová éra bankovania je tu
  4. Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020
  5. Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách
  6. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  7. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?
  8. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov
  9. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku
  10. Zima v koži atopika: aká je starostlivosť o pokožku s ekzémom?
  1. Stravné pre živnostníkov teraz najvýhodnejšie
  2. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  3. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji
  4. Hygge ako životný štýl
  5. Vynašli sme sa aj v čase korony. 3D showroom očaril klientov.
  6. Videobanking. Nová éra bankovania je tu
  7. Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce
  8. Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020
  9. Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách
  10. Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru
  1. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 36 554
  2. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 35 306
  3. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 11 831
  4. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 9 463
  5. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 8 946
  6. Wellness trendy, rozhovory a rady pre lepšie zdravie 7 330
  7. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 6 990
  8. Ohlúpli sme počas Covid roka? 6 602
  9. Ekologická móda? Slovenská firma dokazuje, že to ide 6 527
  10. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 6 241